Thursday, August 17, 2017

The Balinese

Salam Readers,

haha lama kan aku tak publish blog aku kat public.. i mean promote kat fb la.. sebenarnya aku menulis je tanpa henti..sampai sekarang.. tp malas nk upload kat fb.. tp nukilan sejarah mcm ni, mane boleh aku diamkan.. haha nah teaser.. perkenalkan, the Balinese:




percutian sgf 2017 to bali.. brings back memoir bandoengers.. tp kali challenge dengan anak dan bapak budak.. hahaha best kan teaser penulisan aku? haaa dapat bayangkn tak ape entry2 yang berikutnya? tak sabar kan? hahahah aku pun tak sabar nk tulis

p/s: tungguuuuu


Saturday, July 8, 2017

yang terlewatkan

salam readers,

hari ni aku fehlong2 sikit.. layan lagu ni.. hahahhaa mmg sesuatu sangat.. brings back great memories in a zapp.. mampu buat aku tersenyum hahaha.. nah aku kongsikan sedikit senyuman untuk korg..

haha duta weh hahaha 

dah la.. ape ntah mood hari ni layan so7 tak berhenti.. hahah

p/s: baru perasan aiman hakim rupa mcm duta rupanya.. penat aku fikir familiar sgt iras muka dia ni.. hahah