Wednesday, January 14, 2015

selamat bersekolah 2015

Salam readers,

ape kabau hari ni? hehe.. amboi hari2 aku dok keluar entry.. active kan? hahah sebenarnya aku terlupa nak update.. anak2 buah aku dah mula bersekolah start isnin hari tu.. yeay.. berikut merupakan update anak2 buah-buahan aku.. hehe

1. jebat hafizul hambali

 
imam muda



aku ingat kau paling tonjang.. rupenya ada lagi yang lagi tinggi dari kau jebat.. huhu

haaa.. ini budak dah masuk form 3.. but then in new school.  aku doakan dia dapat straight A dalam PT3 ni.. sekaligus memegang rekod keluarga sebagai orang pertama yang mengambil PT3 (after tukar nama la.. before this PMR kan? huhu) dan paling cemerlang gemilang terbilang.. hehe.. amin..


2. puteri batrisha mohd hazlee


sekolah kebangsaan.. haa nampak tak dia sorg je bercahya gituuuu? kelass

sekolah agama; di lawat oleh abang long kawasan.. pak cik ajim.. alamak, kak long kawasan lagi tinggi dari abang long kawasan.. hehehe

buah hati pengarang jantung semua orang.. hehe iyaaa dah darjah 1 beb.. maknanya aku pun dah 7 tahun meninggalkan UKM.. wow awek ni dah besar dah.. aku doakan agar dia terang hati dan berjaya dalam kehidupan di dunia dan di akhirat... amin.. u go girl.. stay cute and happy ya.. busu oa ngan uncle fahmy love u soo much..


3. nurina nadirah azizul