Tuesday, February 3, 2015

senggama minda

Salam readers,

Impian aku yg konon2 nk post update time weekend mmg la ke laut.. haha bizi weh bila da balik kampung.. en. Shuben tak berhenti berkebun.. kat rumah aku pun berkebun, apetah lagi bila dia smpai di rumahnya sendiri.. hehe first time tengok live tutorial tanam pokok durian...mmg peh, buat kek senang lagi kot (yaaa aku mmg tak pandai buat kek, tp masih rasa buat kek adelah lebih mudah.. huhu) ok.. cukup la mukadimah yg tak seberapa ni..

Mesti korg tertanya2 ape benda yg senggama minda sangat dengan entry nu.. sebenarnya esok kan da nk start keje balik.. utk sume org kl yg baru nk mula keje semula after a very long weekend, selamat bekerja...hope esok takde la syndrome wednesday blues.. hahahah sbb xde di buat dek org wednesday blues.. nk blues2.. tunggu monday kan?? Gitu..

So, sebelum aku merapu jejauh...nk ckp sebenarnya aku nk balik kl naik bas esok pagi.. then amek train/taxi terus pegi keje.. firstly sbb aku tak larat plak rasenya nak drive jejauh.. serius, bila perut da kedepan ni.. senak weh nk drive jejauh.. merempuh jem segala.. mmg rasa nak amuk.. so, bas adelah solution yg plg selesa setakat ni.. jimat pun ye jugak..

Cite pasal jimat, aku bersetuju dengan suara ramai yg mempertikaikan, kenapa bila harga minya naik, semua barang nak naik harga? Tapiiiii, bila minyak turun harga, sume buat bodoooooo je.. takde plak ura2 kate nk turunkan harga barang, ayam, ikan, gula, beras? Bila nak turun? Dulu bukan main lagi bagi alasan, semua pun nak kena guna transportation, so minya naik, harga barang pon nak naik.. npw ape cerita? Barang2 kau da takde naik transport? Harga maintain? Ni sume mainan harga sungguh.. eeeehh emosi plak aku hahaha dah la, ni nak share video senggama minda utk hari ni..

video
Hehe.. pegi kedai kew?

Hehe.. saje rehatkan minda.. kena ade unsur2 jenaka sikit petang2 yg permai mcm ni kann?? sambil menikmati goreng pisang terbaik dan cendol pulut kampung kandang.. hahha mmg peh.. oh ya, lupe nk bgtau.. ni merupakan lagi satu update menggunakan handphone.. best pulak blogging guna phone ni.. lain kali bole buat selalu.. bukan takan bole buat entry bergambar.. malah kali ni, berjaya plak dengan entry video.. kudos technologies.. heheh

p/s: ade budak syndrome takmo pergi sekolah agama.. so howww????

2 comments:

  1. Corrections oa.. Pisang goreng kg alai wokey..
    Not kg kandang wokey.. Haish..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah.. la da depan balai polis kandang.. hahha ok la mommy.. goreng pisang kg alai.. hehhe

      Delete