Monday, January 24, 2011

H5N1

Setelah hampir beberapa ketika wabak H1N1 melanda dunia, skang ni H5N1 pula? mula di jepun membawak ke korea utara.. mm, nampaknya fashion berpurdah atau fashion memakai topeng muka akan kembali popular.. bercakap tentang fashion topeng muka, time H1N1 menular dulu, aku ade terserempak dengan banyak topeng muka yang funky.. tak sangka pula aku [ketika itu] ade gak makhluk tuhan yang terfikir nk buat topeng penutup mulut sebagai fashion? sungguh berjiwa entrepreneur mereka ni.. berikut antara yang menarik minat aku: [gambar2 diambil di sini]


1. wah.. kalau kau nak kalahkan datuks k, pakai la yang ini.. pasti kacak.. fuh



2. Ni kunun2 praktikal, walhal adelah lebih senang kalau ko selak je mask.. kalo takut sgt, sangkut je mask kat hidung.. then terus makan.. rimas pula lihat zip cm ni


3. Senyum Kambing dalam erti kata sebenar


4. ho hoi, gembiranya awak

sebenarnya point entry ni adalah untuk memberi peringatan kepada rakan2.. kalau nak elak daripada wabak2 ni, sila lah pakai topeng flu ye.. tp mungkin tak perlu jadi mangsa fashion.. mungkin nak cantik2 sikit bole lah.. tp besar kemungkinan tak perlulah jadik seperti no. 4 tu ye.. huhu, cantek bebenor gamaknyer..

p/s: aku dah mula rasa semua entry2 aku yg tak publish dah tidak releven lagi.. nak buang, sayang pulak.. tp nak buat ape sayang2 kalo da tak de ape2 kan? ok, ape aku merepek ni? dah la korg.. jaga kesihatan ye.. majulah sukan untuk negara.. ah, ckp pasal sukan.. congrats datuk lee chong wei.. u mmg world la.. as a malaysian, i bangga taw.. [cam biasa, aku mmg tak minat sukan.. tp sukan yg melibatkan malaysia ke arena international, kalo tak tonton pon pasti aku jeling2 sikit..hehe]

1 comment: