Monday, January 17, 2011

perfect nightmare

siang tadi dak nina [anak buah aku yg sulung..dah besar dah org nyer..lagi tinggi dari aku..huhu] ade tanye ape lagu best skang nih sebab dia nk ganti lagu kat blog dia..pada aku lagu kat blog dia mmg nice..tp sedih sangat pula.. perfect nightmare nih adalah salah satu daripada jawapan aku..hehe, sbnrnye lyrics dia ada cm ter eh cm sipi2 ter kena sikit2 kat aku..kah kah kah [ego gile nak mengaku..cis] aah, abai kan aku yang merepek cm kerepek moni.. nah ni utk kau




keep telling myself that its not worthit
i already know I dont deserve it
but if its from you i dont mind hurtin'

kah kah kah..amacam? perfect tak nightmare kau? selamat lewat malam rakan..

2 comments:

  1. kite x jd tuka lgu la cm nie,, hehe,,=p

    ReplyDelete
  2. hehe..takpe..takyah tukar..da nice da tu.. ;p

    ReplyDelete