Sunday, January 23, 2011

marathon

entry kali ni takde kene mengena ngn sebarang sukan mahupun sebarang acara liar.. walaupun aku dah janji nk wat entry berkenaan dengan stress management, tp tak berkesempatan sebab aku terserempak dengan perkara yg lebih menarik.. haish.. da lama tak berperangai seperti ini.. last time aku igt aku berperangai cm ni time study dulu kot..

oh lupe utk mengucapkan salam.. assalamualaikum [ok, apsal aku terkenang sesuatu ni?eh..abaikan aku k].. perangai yg aku ckp ni adalah perangai addicted dengan drama bersiri korea/jepun/cina dan yg sewaktu dengannya.. fuh, penat seyh nk abeskan marathon kali ni.. kehidupan hampir terabai.. nasib baik 10 episode je.. tp tak kuase la aku nk download kan? aku pon tengok online je.. lebih pantas [ape? internet kat rumah kau tak mungkin dpt stream begitu laju? kah kah kah.. soo lame ok..hehe]

eh eh, panjang plak aku merepek kan? walhal nk tido da ni..esok keje ape, xkan nk berfoya2 lama2 malam ni.. nnt tak bangun karang, sape nk kejut? haish.. eh, balik kepada topik asal... cerita apa aku dah layan semalam dan hari ni? ini la ceritanya.. hehe My Boss My Hero [aah..ni sume punca dari kau natrah!].. pada aku boss yg hero dalam cite ni adalah ayah kepada sakaki-kun sebab dia lah pencetus mamat ni kena pegi skolah balik.. nah..ni vids utk tatapan ramai



and mcm biasa kan? kalo perempuan tengok cite2 cm ni mesti la nk cite pasal hero dia.. bukan pasal hensem atau tak.. tp pasal character.. [gosh, biasalah tu..takkan nk cite pasal heroin plak.. tak sesuwai noxx hahaha]

ini sakaki-kun.. dua character yg berbeza..kiri, student yg ceria..kanan jakuza yg menggerunkan..huhu

ok.. aku perlu stop diri daripada terus flown away ngn cerita ni.. huh, tp tak berapa terkesan sgt la cite ni keatas aku.. maybe coz cm cite budak2 sket.. tp cm sweet la experiance 1st love tu..kah kah kah..ok la..nk tido..nite

p/s: aku rasa hero yg macho mcm tak lut langsung..ibarat cm angin pun tak boleh nk goyangkan ape2 adelah hero dalam team medical dragon.. sekian

2 comments:

  1. oh..ye yakuza.. mungkin aku tersasul nk cakap jakuzi.. kah kah kah

    ReplyDelete